bus auto fiets
Menu

De koopwoningen

Met Vijverhof bieden we een divers plan. Van rij- en hoekwoning tot tweekapper en van levensloop tot vrijstaande woning. Hierdoor is er voor iedereen een keuze in iedere levensfase. 

Bnr 35 39 Ext 02 Small

6 hoekwoningen - type Eik

Wonen op een hoek heeft iets bijzonders, zeker bij de fraaie hoekwoningen van Vijverhof! Hier geniet je van het beste van beide werelden: een comfortabele en moderne woning gelegen in een weelderig groene omgeving. De woningen hebben een natuurlijke uitstraling door de lichte gevelkleur en houten accenten. Bouwnummer 12 heeft een veranda waar je heerlijk kunt ontspannen in de buitenlucht.

Bnr 13 Tm 16 Ext 09 Small

4 hoekwoningen met garage - type Kastanje

Ontsnap aan de drukte van de stad en vind rust in deze prachtige hoekwoningen met garage. Wie wil er nu niet zo’n heerlijke woonplek aan het groen? Binnen is alles lekker ruimtelijk en licht en vanuit je voordeur wandel je zo de natuur in. Kun jij hier wel aan wennen? De lichte geveltinten met houten elementen zorgen voor een aansprekende uitstraling. Je auto kun je kwijt in de garage of parkeerplek op eigen terrein: ideaal! Bouwnummers 4, 16 en 21 hebben een veranda waar je geniet van het buitenleven en de groene wijk.

Bnr 18 Tm 21 Ext 01 Small

14 rijwoningen - type Esdoorn

Wakker worden met het gezang van vogels en het groene uitzicht is elke dag een genot in deze prachtwoningen. Hier geniet je van het comfort en de luxe van modern wonen. De plek is fantastisch: in een autoluwe wijk en met de natuur van Berg en Dal om de hoek! Het uitzicht is heerlijk groen, zowel boven als beneden, en je woont hier op-en-top duurzaam. Bouwnummers 3, 10, 11 en 20 hebben een veranda voor extra verbinding tussen binnen en buiten.

Bnr 24 Ext 08 Small

3 vrijstaande woningen - type Plataan

Deze prachtige riante vrijstaande woningen met 3 volwaardige woonlagen worden echte blikvangers in de wijk. Ontdek de flora en fauna in de nabijgelegen natuurgebieden, op steenworp afstand van je nieuwe thuis. Woon je hier, dan geniet je iedere dag van de rust en ruimte.  De woningen hebben een garage en parkeerplek op eigen terrein. Wil jij een oase van ruimte en groen om je heen, dan is dit iets voor jou!

Bnr 25 Tm 28 Ext 06 Small

10 twee-onder-een-kapwoningen - type Beuk 

Wie wil er nu niet zo’n heerlijke woonplek aan het groen? Binnen is alles lekker ruimtelijk en licht en vanuit je twee-onder-een-kapwoning wandel je zo de natuur in. Laat je inspireren door de natuurlijke kleuren van de omgeving, die je terugziet in de gevels van deze schitterende woningen. De riante tuin, parkeerplaats op eigen terrein en grote berging maken het plaatje compleet. Bij bouwnummers 25 t/m 28 en 31 t/m 34 zorgt de erker voor extra veel ruimte en lichtinval.

Bnr 40 En 41 Ext 05 Small

4 levensloopbestendige woningen - type Spar

Welkom in je nieuwe thuis! Verken de gevarieerde natuur in de omgeving en kom bij thuiskomst heerlijk tot rust. In deze levensloopbestendige hoekwoning – met slaapkamer en badkamer op de begane grond – vind je alles om heerlijk te leven, nu én in de toekomst. In de ruime berging is genoeg plek voor de (elektrische) fietsen en overige opslag. Bouwnummer 29 en 30 hebben parkeerplek op eigen terrein. 

Bnr 42 Tm 48 Ext 04 Small

7 verandawoningen - type Linde

Maak van deze prachtige woning je eigen groene toevluchtsoord, een plek waar je ontsnapt aan de hectiek van het dagelijks leven en je kunt verbinden met de natuur. Deze woningen hebben een bijzondere uitstraling doordat de gevel van de begane grond een lichte aanblik heeft en de verdiepingen een mooie houten look hebben. De woonkamer ligt aan de voorkant, verbonden met de fijne veranda om optimaal te genieten van het buitenleven. Bouwnummers 42 en 48 liggen op de hoek.

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws