bus auto fiets
Menu

Spar

Alles verkocht

Over het woningtype

Welkom in je nieuwe thuis! Verken de gevarieerde natuur in de omgeving en kom bij thuiskomst heerlijk tot rust. In deze levensloopbestendige hoekwoning – met slaapkamer en badkamer op de begane grond – vind je alles om heerlijk te leven, nu én in de toekomst. In de ruime berging is genoeg plek voor de (elektrische) fietsen en overige opslag. Bouwnummer 29 en 30 hebben parkeerplek op eigen terrein.

Kom je binnen? Verbaas je gasten met de open en moderne indeling van de woning, met naadloze overgangen tussen de ruimtes. Aan de voorzijde is de berging direct bereikbaar als je met de fiets thuis komt. Via de ruime hal betreed je de woonkamer en open keuken. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer bereik je de badkamer en de ruime slaapkamer met deur naar de achtertuin. De verdieping biedt de mogelijkheid voor een extra kamer. Door de dakkapel met grote ramen is het hier lekker licht en ruim. Wordt dit een hobbyruimte, of misschien de speel- of logeerkamer voor de kleinkinderen?

Kenmerken

Bouw
Type woning Spar
Deelplan Vijverhof Berg en Dal Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Parkeergelegenheid 1, 0
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 118 m2
Perceeloppervlakte 173 m2 - 213 m2
Berging ja
Tuin
Ligging zuidoost, west

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
3305 KLOK Vijverhof Situatiekaart 1170 4

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws