bus auto fiets
Menu

Plataan

Alles verkocht

Over het woningtype

Deze prachtige riante vrijstaande woningen met 3 volwaardige woonlagen worden echte blikvangers in de wijk. Ontdek de flora en fauna in de nabijgelegen natuurgebieden, op steenworp afstand van je nieuwe thuis. Woon je hier, dan geniet je ieder dag van de rust en ruimte in deze woning. Met ruim 182 m2 woonoppervlakte kun je hier heerlijk met je gezin leven. Ook de tuin rondom de woning is bijzonder ruim. De woningen hebben een garage en 2 parkeerplekken op eigen terrein. Wil jij een oase van ruimte en groen om je heen, dan is dit iets voor jou!

Vanuit je riante woonkamer aan de voorzijde en open keuken aan de achterkant kijk je rondom prachtig uit over de tuin. Laat de stress van de dag van je afglijden terwijl je ontspant in je heerlijk ruime en lichte woonkamer. De erker aan de zijkant zorgt voor extra licht en ruimte. De eerste verdieping heeft 3 grote slaapkamers en een luxe badkamer. Verwen jezelf met een ontspannend moment in het ligbad. De woningbrede slaapkamer aan de achterzijde kun je met recht de ‘master bedroom’ noemen. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, met bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte om fijn thuis te werken.

Kenmerken

Bouw
Type woning Plataan
Deelplan Vijverhof Berg en Dal Meer over dit deelplan
Gas vrije woning Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Garage/berging Uitpandig
Parkeer gelegenheid 1, 2
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 182 m2
Perceeloppervlakte 348 m2 - 466 m2
Berging nee
Tuin
Ligging west, zuidoost

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
3305 KLOK Vijverhof Situatiekaart 1170 4

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws