bus auto fiets
Menu

Linde

Alles verkocht

Over het woningtype

Maak van deze prachtige woning je eigen groene toevluchtsoord, een plek waar je ontsnapt aan de hectiek van het dagelijks leven en je kunt verbinden met de natuur. Deze woningen hebben een bijzondere uitstraling doordat de gevel van de begane grond een lichte aanblik heeft en de verdiepingen een mooie houten look hebben. Dit is niet alleen duurzaam, maar geeft deze woningen ook een unieke uitstraling die goed opgaat in de natuur. Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Bouwnummers 42 en 48 liggen op de hoek.

De woonkamer ligt aan de voorkant, verbonden met de fijne veranda om optimaal te genieten van het buitenleven. De raampartijen zorgen voor royale lichtinval: heerlijk als je staat te koken in de keuken. Op de eerste verdieping liggen 2 slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping biedt nog eens 2 kamers. Deze kun je bijvoorbeeld als kantoor of logeerkamer inrichten. 

Kenmerken

Bouw
Type woning Linde
Deelplan Vijverhof Berg en Dal Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Parkeergelegenheid 0
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 103 m2
Perceeloppervlakte 58 m2 - 62 m2
Berging ja
Tuin
Ligging west

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
3305 KLOK Vijverhof Situatiekaart 1170 4

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws