bus auto fiets
Menu

Kastanje

Alles verkocht

Over het woningtype

Ontsnap aan de drukte van de stad en vind rust in deze prachtige hoekwoning, omringd door natuur. Wie wil er nu niet zo’n heerlijke woonplek aan het groen? Binnen is alles lekker ruimtelijk en licht en vanuit je voordeur wandel je zo de natuur in. De lichte geveltinten met houten elementen zorgen voor een aansprekende uitstraling. Je auto kun je kwijt op de parkeerplek op eigen terrein: ideaal! Bouwnummers 4, 16 en 21 hebben een veranda waar je geniet van het buitenleven.

Stap de woning binnen in de hal en vervolg je weg naar de riante woonkamer met open keuken. Hoe ga jij deze mooie lichte ruimte inrichten? In je achtertuin geniet je van de privacy en rust. Maar ook aan de voorzijde van de woning zijn veel verkeersluwe straatjes en groenpartijen. De badkamer en de 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn lekker ruim. Wat zijn je wensen voor de tweede verdieping? Een hobby-, werkkamer of toch die extra slaapkamer: keuze genoeg!

Kenmerken

Bouw
Type woning Kastanje
Deelplan Vijverhof Berg en Dal Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Garage/berging Uitpandig
Parkeergelegenheid 1, 2
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 125 m2
Perceeloppervlakte 200 m2 - 259 m2
Berging nee
Tuin
Ligging west, oost

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
3305 KLOK Vijverhof Situatiekaart 1170 4

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws