bus auto fiets
Menu

Esdoorn

Alles verkocht

Over het woningtype

Wakker worden met het gezang van vogels en het groene uitzicht is elke dag een genot in deze prachtwoning. Hier geniet je van het comfort en de luxe van modern wonen. De plek is fantastisch: in een autoluwe wijk en met de natuur van Berg en Dal om de hoek! Het uitzicht is heerlijk groen, zowel boven als beneden, en je woont hier op-en-top duurzaam. Bouwnummers 3, 10, 11 en 20 hebben een veranda voor extra verbinding tussen binnen en buiten.

Vanuit de woonkamer aan de achterzijde loop je zo de diepe tuin in, waar je van de zon en rust geniet. Zie je het al voor je: de deuren naar de achtertuin wagenwijd open en de loungeset klaar voor gebruik. Dat is nog eens heerlijk wonen! Via de trap in de gang tref je op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer aan. Op de tweede verdieping kun je vierde slaapkamer, werkruimte of andere kamer naar wens realiseren.

Kenmerken

Bouw
Type woning Esdoorn
Deelplan Vijverhof Berg en Dal Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Parkeergelegenheid 0
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 118 m2
Perceeloppervlakte 101 m2 - 128 m2
Berging ja
Tuin
Ligging west, oost

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
3305 KLOK Vijverhof Situatiekaart 1170 4

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws