bus auto fiets
Menu

Eik

Alles verkocht

Over het woningtype

Wonen op een hoek heeft iets bijzonders, zeker als je kiest voor een van deze fraaie hoekwoningen! Hier geniet je van het beste van beide werelden: een comfortabele en moderne woning gelegen in een weelderig groene omgeving. De woningen hebben een natuurlijke uitstraling door de lichte gevelkleur en houten accenten. Bouwnummer 12 heeft een veranda waar je heerlijk kunt ontspannen in de buitenlucht.

Kom je binnen? Via de hal betreed je de woonkamer en de open keuken. Geniet van het open gevoel, met grote ramen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht. Onder het koken kijk je mooi uit over de groene wijk. Ontspan met je dierbaren in de fijne achtertuin: de perfecte plek voor ontspanning en samenzijn.

Loop je de trap op, dan tref je 3 fijne slaapkamers en de badkamer aan. De tweede verdieping kun je naar wens indelen, bijvoorbeeld met een extra slaapkamer of een werkkamer om in alle rust thuis te werken.

Kenmerken

Bouw
Type woning Eik
Deelplan Vijverhof Berg en Dal Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Parkeergelegenheid 0
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 125 m2
Perceeloppervlakte 149 m2 - 189 m2
Berging ja
Tuin
Ligging oost, west

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
3305 KLOK Vijverhof Situatiekaart 1170 4

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws