bus auto fiets
Menu

Beuk

Alles verkocht

Over het woningtype

Wie wil er nu niet zo’n heerlijke woonplek aan het groen? Binnen is alles lekker ruimtelijk en licht en vanuit je woning wandel je zo de natuur in. Laat je inspireren door de natuurlijke kleuren van de omgeving, die je terugziet in de gevels van deze schitterende woning. De riante tuin, parkeerplaats op eigen terrein en grote berging maken het plaatje compleet. Bij bouwnummers 25 t/m 28 en 31 t/m 34 zorgt de erker voor extra veel ruimte en lichtinval.

Je komt binnen en geniet direct van de lichte begane grond, want de grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Laat je verwonderen door de natuurlijke schoonheid om je heen, terwijl je ontspant in de ruime woonkamer. In je achtertuin geniet je van de privacy en rust in de groene omgeving, weg van de drukte van de stad. De eerste verdieping heeft 3 riante slaapkamers en een luxe badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche én een heerlijk ligbad. Het Franse balkon haalt het gevoel van buiten naar binnen. Word wakker met een geweldig uitzicht op de weelderige groene omgeving. De tweede verdieping kun je naar wens indelen: van een vierde slaapkamer, fijne werkkamer, fitnesruimte tot je eigen thuisbioscoop!

Kenmerken

Bouw
Type woning Beuk
Deelplan Vijverhof Berg en Dal Meer over dit deelplan
Gasvrije woning Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Garage/berging Uitpandig
Parkeergelegenheid 2
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 150 m2 - 152 m2
Perceeloppervlakte 223 m2 - 300 m2
Berging nee
Tuin
Ligging oost, zuidoost

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
3305 KLOK Vijverhof Situatiekaart 1170 4

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws