bus auto fiets
Menu

Zo werkt het verkoopproces

Inmiddels zijn de woningen in voorverkoop geweest (van 13 juli t/m 23 juli) en lopen de gesprekken met de kandidaten voor een reserveringsovereenkomsten. Deze kandidaten hebben het exclusieve recht op een woning bij de start verkoop begin september. 

Kavelkaart en prijzen

Op dit moment staat de kavelkaart met de woningtypes online. Hierop zie je de ligging van de woningen, de vrij op naam prijs en sfeerplattegrond per woningtype. 

Ga naar het 

woningaanbod

Voorverkoop en verkoop

De voorverkoop van Vijverhof liep van donderdag 13 juli t/m 23 juli. De geselecteerde kandidaten hebben  optiegesprekken met de makelaar voor een reserveringsovereenkomst. Al een groot deel van de kandidaten heeft de reserveringsovereenkomst getekend, wat ze bij start verkoop het eerste recht op aankoop van de woning geeft.

 

 

Begin september: start verkoop

Ben jij geïnteresseerd in een woning van Vijverhof, maar heb jij je tijdens de voorverkoop niet ingeschreven? Dan kun jij je tijdens de verkoopperiode vanaf begin september inschrijven voor de reservelijst. Door de vele inschrijvingen tijdens de voorverkoop en de ondertekende reserveringsovereenkomsten is de kans dat er een woning aan je kan worden toegewezen klein. Wil je jouw kans toch vergroten? Zorg dan dat je een financiële check toevoegt aan je inschrijving. Hiermee toon je namelijk aan dat je de woning kunt financieren. Hieronder lees je er meer over.

Voorrang met een financiële check

Goed om te weten: met een financiële check heb je een streepje voor. Hiermee toon je aan dat je weet wat jouw hypothecaire mogelijkheden zijn of dat je de woning met eigen middelen kunt financieren. Een financiële check is aan te vragen bij een bank of hypotheekadviseur naar keuze. LIV Hypotheken & Verzekeringen is betrokken bij Vijverhof en is gespecialiseerd in de financiering van nieuwbouw. Klik hieronder om bij hen direct een financiële check aanvragen.

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws