bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen

We merken dat er veel interesse is het project Vijverhof in Berg en Dal. Er komen dan ook veel vragen binnen. Mocht je na het lezen van onderstaande vragen toch nog een vraag hebben, dan kun je deze natuurlijk altijd via de chat stellen. Deze veelgestelde vragenlijst wordt regelmatig bijgewerkt. 

Hoe gaat het woningaanbod eruit zien? 

Het woningbouwprogramma ziet er als volgt uit: 

  • 48 grondgebonden woningen: nieuwbouw
  • 32 sociale huurappartementen: transformatie
  • 40 middeldure huurappartementen: transformatie

Wanneer komt er meer woninginformatie online? 

We blijven de website aanvullen met meer informatie, zodra deze beschikbaar is. Op het moment dat er meer nieuws is wordt er een nieuwsbrief verstuurd, zodat je direct het laatste nieuws weet. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan via deze website. 

Wanneer komen de definitieve prijzen online? 

De definitieve prijzen komen online zodra de verkoop van start gaat. Daarvoor worden er al wel prijsindicaties/prijsranges online gezet, zodat je in ieder geval een beeld hebt van de prijzen. Dit zal een paar weken voor de start verkoop zijn. 

Wanneer start de verkoop? 

De verwachte start verkoop zal plaatsvinden medio het tweede kwartaal van 2023. Dit is slechts een verwachting, naarmate we verder in het ontwikkelproces zijn zal de planning worden aangepast en specifiek gemaakt worden.

Wanneer start de verhuur? 

De sociale en de middeldure appartementen worden rond het vierde kwartaal van 2023 verhuurd. Dit is slechts een verwachting, naarmate we verder in het ontwikkelproces zijn zal de planning worden aangepast en specifiek gemaakt worden. 

Via welke partij worden de huurwoningen/appartementen aangeboden?

De sociale huurappartementen gaan verhuurd worden via Oosterpoort. Het is nog niet bekend waar de middeldure huurappartementen worden verhuurd.

Komen er zonnepanelen of andere ecologische bouwvoorzieningen? 

Het is op dit moment nog niet bekend welke er voorzieningen er precies komen, dit zal later in het ontwikkelproces worden bepaald. Ecologie en circulariteit zijn wel belangrijke zaken die in de ontwikkeling worden meegenomen. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe