bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen

We merken dat er veel interesse is het project Vijverhof in Berg en Dal. Er komen dan ook veel vragen binnen. Mocht je na het lezen van onderstaande vragen toch nog een vraag hebben, dan kun je deze natuurlijk altijd via de chat stellen. Deze veelgestelde vragenlijst wordt regelmatig bijgewerkt. 

Hoe gaat het woningaanbod eruit zien? 

Het woningbouwprogramma ziet er als volgt uit: 

  • 48 grondgebonden koopwoningen: nieuwbouw
  • 32 sociale huurappartementen: transformatie
  • 40 middeldure huurappartementen: transformatie

Wanneer komt er meer woninginformatie online? 

We blijven de website aanvullen met meer informatie, zodra deze beschikbaar is. Op het moment dat er meer nieuws is wordt er een nieuwsbrief verstuurd, zodat je direct het laatste nieuws weet. Inschrijven voor deze nieuwsbrief kan via deze website. 

Wanneer komen de definitieve prijzen online? 

De definitieve prijzen komen online zodra de verkoop van start gaat. Daarvoor worden er al wel prijsindicaties/prijsranges online gezet, zodat je in ieder geval een beeld hebt van de prijzen. Dit zal een paar weken voor de start verkoop zijn. 

Wanneer start de verkoop? 

De verwachte start verkoop zal plaatsvinden in de zomer van 2023. Dit is slechts een verwachting, naarmate we verder in het ontwikkelproces zijn zal de planning worden aangepast en specifiek gemaakt worden.

Wanneer start de verhuur? 

In de Zuidvleugel van het hoofdgebouw komen 40 tweekamer-appartementen. De verhuur van deze appartementen is gestart. Op www.huren-in-vijverhof.nl vind je alle informatie en kun jij je  inschrijven.

De 32 sociale huurappartementen in de Noordvleugel van het hoofdgebouw gaan naar verwachting rond april 2023 in verhuur via woningcorporatie Oosterpoort. Deze appartementen zullen worden aangeboden via Entree (www.entree.nu). Via deze website en de nieuwsbrief delen we meer informatie over deze sociale huurappartementen.

Komen er zonnepanelen of andere ecologische bouwvoorzieningen? 

Het is op dit moment nog niet bekend welke er voorzieningen er precies komen, dit zal later in het ontwikkelproces worden bepaald. Ecologie en circulariteit zijn wel belangrijke zaken die in de ontwikkeling worden meegenomen. 

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws