bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop Vijverhof start donderdag!

10 juli 2023

Heb jij jouw favoriete woningen al doorgegeven? Dit kan nog tot a.s. donderdag 13 juli om 12.00 uur, want dan begint de voorverkoop van Vijverhof!

Wat is jouw favoriete woning?
Op de aanbodpagina zie je per woningtype de schetsimpressies en woninginformatie, zoals de prijsbandbreedtes, woonoppervlaktes en tuinligging. Zie jij jezelf bijvoorbeeld al heerlijk wonen in het type Esdoorn, met een prachtig groen uitzicht? Of wil je fijn wonen op de hoek in woningtype Eik, met standaard 3 ruime slaapkamers en een vrij indeelbare tweede verdieping?

Via de button ‘Voorkeur doorgeven’ kun je jouw favoriete bouwnummer(s) selecteren en doorgeven. Geef je jouw woningvoorkeur door, dan heb je een streepje voor bij toewijzing.

Klaar voor de voorverkoop?
Donderdag om 12.00 uur start de voorverkoop en staat de nieuwe woninginformatie online, zoals de sfeerplattegronden en de VON-prijzen per bouwnummer. Vanaf dan is het mogelijk om je via de accountomgeving aan te melden voor het ondertekenen van een reserveringsovereenkomst voor de woning van jouw voorkeur. Deze overeenkomst geeft jou het eerste recht van aankoop voor het betreffende bouwnummer zodra in september de officiële verkoop start. Op deze pagina lees je hoe de voorverkoop werkt.

Bij een hypotheekadviseur van jouw keuze kun je een financiële check aanvragen. Deze kun je tijdens de voorverkoop – die loopt t/m 23 juli – uploaden via je accountomgeving. Kun je de woning zonder hypotheek uit eigen middelen financieren, dan kun je op deze pagina een modelverklaring 'Aankoop uit eigen vermogen' downloaden, invullen en tijdens de voorverkoop uploaden in je accountomgeving. Omdat je met een financiële check of verklaring 'Aankoop uit eigen vermogen' aantoont dat je de woning van jouw voorkeur ook echt kunt financieren, vergroot dit jouw kansen bij de toewijzing van de woningen en het tekenen van de reserveringsovereenkomsten.

Bekijk het woningaanbod!