bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop Vijverhof: 13 juli!

27 juni 2023

In dit bericht lees je over de naderende start voorverkoop en verkoop van de 48 prachtige woningen in Vijverhof!

Vanaf volgende week maandag 3 juli kun je op deze website per woningtype de schetsimpressies en prijsbandbreedtes bekijken. Op basis hiervan kun je alvast doorgeven naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat. Het doorgeven van jouw voorkeur kan tot aan de start voorverkoop 13 juli en geeft je bij de uiteindelijke woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die geen voorkeur hebben doorgegeven.

Start voorverkoop 13 juli | Start verkoop in september
Op donderdag 13 juli om 12.00 uur start de voorverkoop van Vijverhof. Er zal die dag ook een voorverkoop-event plaatsvinden in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen, hier delen we binnenkort meer informatie over. De voorverkoop – die loopt t/m 23 juli – biedt jou de kans om de woning van jouw voorkeur alvast exclusief te reserveren! Dit gaat als volgt:

Aanmelden. Heb jij serieuze interesse? Dan kun jij je vanaf 13 juli via de accountomgeving aanmelden voor het afsluiten van een reserveringsovereenkomst. Deze overeenkomst geeft je bij start verkoop het eerste recht op aankoop van de woning van jouw voorkeur.

Optiegesprek en tekenen. De makelaar nodigt de geïnteresseerden die zich hebben aangemeld in de week van 24 juli uit voor een optiegesprek (gesprekken vinden eind juli / begin augustus plaats). Na dit gesprek en 1 week bedenktijd kun je de woning exclusief reserveren door het ondertekenen van de reserveringsovereenkomst. Je betaalt € 250,- voor een reservering. Ga je definitief over tot aankoop van de woning, dan krijg je dit bedrag retour.

Voorrang met een financiële check
Goed om te weten: met een financiële check heb je een streepje voor bij de voorverkoop. Hiermee toon je namelijk aan dat je weet wat jouw hypothecaire mogelijkheden zijn of dat je de woning met eigen middelen kunt financieren. Een financiële check is aan te vragen bij een bank of hypotheekadviseur naar keuze. LIV Hypotheken & Verzekeringen is betrokken bij Vijverhof en gespecialiseerd in de financiering van nieuwbouw. Klik hieronder om bij hen direct een financiële check aan te vragen.

Financiële check aanvragen

Begin september: start verkoop
In september gaat de officiële verkoop van start: alle definitieve verkoopstukken zijn dan gereed, komen online te staan en geïnteresseerden kunnen zich officieel inschrijven. Kandidaten die vanuit de voorverkoop een reservering op een woning hebben, worden benaderd voor een verkoopgesprek en hebben het eerste recht op aankoop.

Dit kun je verwachten
De komende periode delen we meer informatie over de (voor)verkoop, het voorverkoop-event en het woningaanbod. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun jij vol vertrouwen de stappen zetten naar misschien wel jouw nieuwe droomwoning in Vijverhof!