bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop van start!

13 juli 2023

De voorverkoop van Vijverhof is gestart! Vanaf nu staat de nieuwe woninginformatie online, zoals de sfeerplattegronden, de VON-prijzen per bouwnummer en de prachtige woningimpressies.

Op basis van de nieuwe woninginformatie kun jij je aanmelden om kans te maken op het afsluiten van een reserveringsovereenkomst voor jouw favoriete woning. Hieronder lichten we het proces nog eens stap voor stap toe.

Zo verloopt de voorverkoop
De voorverkoop-periode – die loopt t/m 23 juli – biedt jou de mogelijkheid om de woning van jouw voorkeur exclusief te reserveren! Dit gaat als volgt:

Aanmelden. Heb jij serieuze interesse in een woning? Meld je dan via de accountomgeving aan om kans te maken op het afsluiten van een reserveringsovereenkomst voor deze woning. De overeenkomst geeft je het eerste recht op aankoop zodra de officiële verkoop begin september start. Via het inschrijfformulier in je accountomgeving kun je in stap 2 de reserveringsovereenkomst alvast downloaden, zodat je weet aan welke voorwaarden je moet voldoen. Ook kun je bij deze stap een financiële check uploaden.

Selectie. Na sluiting van de voorverkoop worden vanaf 24 juli uit alle aanmeldingen de meest geschikte kandidaten per woning geselecteerd. Zoals aangegeven hebben kandidaten die hun voorkeuren hebben doorgegeven of een financiële check uploaden een streepje voor.

Optiegesprek. De makelaar nodigt de kandidaten uit voor een optiegesprek. De gesprekken vinden plaats tot aan de officiële start verkoop in september. Tijdens het gesprek neemt de makelaar alle beschikbare woninginformatie met je door en kun je jouw vragen stellen.

Ondertekenen. Na het optiegesprek bij de makelaar en 1 week bedenktijd heb je de mogelijkheid om jouw droomwoning exclusief te reserveren door het tekenen van de reserveringsovereenkomst. Je betaalt hiervoor € 250,-. Dit bedrag krijg je retour als je overgaat tot aankoop van de woning.

Bekijk het woningaanbod

Start verkoop in september
In september gaat de officiële verkoop van start: dan zijn alle definitieve verkoopstukken gereed en kunnen geïnteresseerden zich officieel inschrijven. Kandidaten die vanuit de voorverkoop een reservering op een woning hebben, worden door de makelaar benaderd voor een verkoopgesprek en hebben het eerste recht op aankoop.

Contact
Heb je vragen over de voorverkoop of over de woningen van Vijverhof? De makelaar staat je graag te woord, je vindt de gegevens op de contactpagina.

Naar de contactpagina