bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop gesloten: start toewijzingen

24 juli 2023

De voorverkoop van Vijverhof is gesloten. De komende periode vinden de gesprekken bij de makelaar plaats voor een reserveringsovereenkomst.

De voorverkoop voor Vijverhof heeft van 13 t/m 23 juli plaatsgevonden. Op 24 juli vind de toewijzing plaats om de kandidaten blij te maken die in aanmerking komen voor het exclusieve recht op een bouwnummer / woning. 

Voorverkoop

De kandidaten die het exclusieve recht hebben op een bouwnummer krijgen de mogelijkheid om een reserveringsovereenkomst af te sluiten voor een specifiek bouwnummer. Bij de start verkoop in september hebben zij dan het eerste recht tot aankoop op dit bouwnummer. De interesse voor het project is erg groot. Mocht een kandidaat alsnog geen reserveringsovereenkomst willen afsluiten voor een bouwnummer dan zal de makelaar een reservekandidaat benaderen. 

Start verkoop: begin september

"De enorme belangstelling en positieve reacties tijdens het voorverkoop-event overtroffen onze verwachtingen," aldus Joris de Smet, projectontwikkelaar bij Van de Klok. "Het bevestigt dat Vijverhof beantwoordt aan de woonwensen van mensen die op zoek zijn naar rust, duurzaamheid en een prachtige natuurrijke woonomgeving. We zijn verheugd over de grote belangstelling en kijken uit naar de volgende stappen in dit unieke project."

Begin september start de officiële verkoop van Vijverhof. Kandidaten die vanuit de voorverkoop een reservering op een woning hebben, zullen dan het eerste recht op aankoop hebben.

Bekijk het woningaanbod!