bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Prijsbandbreedtes online, geef je voorkeur door!

3 juli 2023

Goed nieuws, we kunnen alvast de prijsindicaties van de 48 prachtige woningen van Vijverhof met je delen! Op basis daarvan kun je vanaf nu jouw woningvoorkeuren doorgeven (en daarmee een streepje voor krijgen bij de voorverkoop).

Hieronder lees je ook over het voorverkoop-event dat donderdag 13 juli plaatsvindt in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen.

Welke woningen hebben jouw voorkeur?
Op de aanbodpagina kun je per woningtype informatie bekijken, waaronder de prijsbandbreedtes en circa-woonoppervlaktes. Zo kun je beter bepalen welke woning(en) passen bij jouw woonwensen en budget. Klik je op een woningtype, dan kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) kiezen. Je kunt maximaal 10 bouwnummers selecteren.

Het doorgeven van je voorkeur is mogelijk tot aan de start voorverkoop, volgende week donderdag 13 juli om 12.00 uur. Bij de start voorverkoop staan de bouwnummers die je hebt doorgegeven al klaar in je accountomgeving. Je woningvoorkeuren kun je altijd nog aanpassen naar wens.

Na de voorverkoop worden de geïnteresseerden die zich hebben aangemeld voor een reserveringsovereenkomst vanaf 25 juli tot aan de start verkoop begin september benaderd door de makelaar voor een reserveringsgesprek. Kort daarna heb je de gelegenheid om de woning exclusief voor jou te reserveren met het ondertekenen van een reserveringsovereenkomst. Hoe de voorverkoop precies verloopt, lees je op deze pagina.

Jouw financiële mogelijkheden helder
Weet jij al wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Bij een erkend hypotheekadviseur van jouw keuze kun je een financiële check aanvragen. De financiële check kun je vanaf de start voorverkoop 13 juli uploaden via je accountomgeving. Zoals aangegeven vergroot dit jouw kansen bij de toewijzing van de reserveringsovereenkomsten.

Een financiële check kun je eenvoudig aanvragen bij LIV Hypotheken & Verzekeringen. Klik hieronder om dit te regelen.

Vraag jouw financiële check aan

Save the date: voorverkoop-event 13 juli in LIV
Zie jij jezelf al heerlijk wonen in Vijverhof, dan kunnen we ons ons voorstellen dat je graag persoonlijk geïnformeerd wilt worden over jouw favoriete woning(en). Kom daarom donderdagavond 13 juli tussen 19.00 en 20.30 uur langs bij het voorverkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV en laat je uitgebreid informeren!

Tijdens het event staan de makelaar, projectontwikkelaar en financieel adviseur klaar om je vragen te beantwoorden onder het genot van een hapje en drankje. Ook kun een kijkje nemen in de 4 inspiratiewoningen op ware grootte, of een presentatie bijwonen over de financiering van een nieuwbouwwoning. Ben jij er 13 juli bij? Meld je hieronder vrijblijvend aan en dan zien we je graag!

Datum: donderdag 13 juli tussen 19.00 en 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen.

Aanmelden voorverkoop-event!