bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe impressies online

21 juli 2022

Mooi nieuws: we kunnen 2 nieuwe impressies van Vijverhof met je delen! Ook lees je in dit artikel over de actuele planning van de huurappartementen en koopwoningen.

Over de impressies: wonen in het groen
De impressies hierboven laten zien hoe het getransformeerde hoofdgebouw met 72 huurappartementen eruit komt te zien, prachtig gelegen in de natuurrijke omgeving.

Duurzaam ontwikkelen
Als KlokGroep realiseren we de duurzame transformatie van het hoofdgebouw en de bouw van de 48 koopwoningen. Niek Gerritsen, directeur KlokGroep: “Wij transformeren het hoofdgebouw circulair – waarbij materialen zoveel mogelijk worden hergebruikt om grondstofverbruik te beperken – en we bouwen de gevel op met duurzame materialen. Zo krijgt een constructief nog geschikt gebouw een nieuwe functie in plaats van dat dit wordt gesloopt.”

Klik hier om het artikel te lezen waarin dieper wordt ingegaan op de samenwerking tussen KlokGroep, Newomij en Oosterpoort.

Planning: verhuur en verkoop in 2023
De transformatie van het hoofdgebouw is in volle gang. Momenteel wordt het sloop- en stripwerk uitgevoerd, zodat later dit jaar de (op)bouw van de appartementen kan beginnen. De verwachting is dat de appartementen vanaf eind 2023 worden opgeleverd voor verhuur. Voor de koopwoningen start na de zomervakantie de bestemmingsplanprocedure. De planning is dat de verkoop in het tweede kwartaal van 2023 start. In aanloop naar de start verkoop en verhuur kunnen we steeds meer informatie met je delen over de woningen, het inschrijf- en toewijzingsproces.

Voor nu willen we je een heel fijne zomervakantie wensen! Na de vakantie zijn we terug met een volgende update over Vijverhof.