bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Informatie koopwoningen | Sociale huurappartementen

13 juni 2023

In dit bericht lees je over de (koop)woningen van Vijverhof. Ook vertellen we je over de sociale huurwoningen in het hoofdgebouw die vanaf deze week via Entree in verhuur gaan.

Gevarieerd woningaanbod
Kies je voor een koopwoning Vijverhof, dan kies je voor een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming, uitstekende isolatie en zonnepanelen op het dak. Dit merk je in je woongenot – door het prettige binnenklimaat – én op je energienota!

De 48 koopwoningen van Vijverhof passen goed in de groene wijk en natuurrijke omgeving, met lichte gevelkleuren, natuurlijke gevelmaterialen zoals hout en grote raampartijen voor verbinding tussen binnen en buiten. Op de homepage kun je nu de sfeerfilm bekijken die je een beeld geeft van de prachtige, natuurrijke omgeving en de vele voorzieningen in de omgeving.

Er komen in totaal:

14 tussenwoningen. Bij de tussenwoningen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Frans balkon of veranda voor extra verbinding tussen binnen en buiten.

10 hoekwoningen. Er komen standaard hoekwoningen, maar ook varianten met een veranda of een garage en parkeerplek op eigen terrein.

7 rijwoningen onder NHG-grens. Deze woningen aan de oostkant van de wijk hebben een bijzondere uitstraling doordat de gevel van de begane grond wit is en de verdiepingen een mooie houten look hebben. Zo gaan de woningen mooi op in de omliggende natuur.

4 levensloopbestendige woningen. Dit woningtype beschikt over een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Door de grote dakkapel is de verdieping extra ruim en licht. In de ruime berging kunnen (elektrische) fietsen en overige spullen worden gestald.

10 twee-onder-een-kapwoningen. De tweekappers beschikken over een garage en een parkeerplek op eigen terrein. Door de grote ramen is de woonkamer / open keuken heerlijk licht. Je kunt kiezen voor de variant met een erker of een fijn Frans balkon.

3 vrijstaande woningen. De riante vrijstaande woningen worden echte blikvangers in de wijk. Woon je hier, dan geniet je iedere dag van de rust en ruimte in en rondom je woning. De vrijstaande woningen hebben 3 volwaardige woonlagen, een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Sociale huurappartementen
De sociale huurappartementen in het hoofdgebouw staan vanaf deze week op Entree. Je kunt je via deze pagina kosteloos inschrijven op Entree, zodat je kunt reageren op de appartementen.

De appartementen liggen op de 2e en 3e verdieping en hebben een gebruiksoppervlakte van circa 55 m2. Ze hebben 1 slaapkamer, een woonkamer, badkamer, toilet en een fijn balkon. Van de appartementen zijn er 6 met een huurprijs van € 647,- per maand. Bij de andere 6 appartementen bedraagt de huur € 776,- per maand. Je vindt op deze pagina van Oosterpoort meer informatie over de appartementen.

Dit kun je verwachten
De komende periode werken we de verkoopstukken van Vijverhof uit. Dat betekent dat we steeds meer informatie met je kunnen delen, zoals gedetailleerde woningimpressies, prijsbandbreedtes en informatie over het inschrijven en de woningtoewijzing. Via deze website en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief