bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Hier staan we met Vijverhof

20 december 2022

In dit bericht lees je over de actuele status van Vijverhof en over onze naamsverandering per 1 januari 2023.

(Op)bouw hoofdgebouw in volle gang
Het hoofdgebouw is volop in transformatie. De betonnen funderingen zijn gestort en de (op)bouw van de appartementen is begonnen. De eerste gevelelementen en balkonplaten zijn inmiddels gemonteerd. Hierboven zie je 2 actuele bouwfoto's.

Naar verwachting zal medio maart 2023 de noordelijke vleugel wind- en waterdicht zijn, waarna de afbouw kan starten. Naar verwachting gaan de 72 huurappartementen vanaf het derde kwartaal van 2023 in verhuur. In de loop van 2023 kunnen we meer informatie delen over de appartementen en de verhuurprocedure.

Terinzagelegging bestemmingsplan
Naast de (op)bouw van de appartementen zijn we bezig met de bestemmingsplanprocedure voor de 48 koopwoningen van Vijverhof. Naar verwachting ligt het ontwerpbestemmingsplan vanaf dinsdag 27 december ter inzage voor een periode van 6 weken. Het bestemmingsplanplan is vanaf dan te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl of kan op afspraak worden ingezien op het gemeentehuis van Groesbeek. Via zienswijzen kan op het plan worden gereageerd, waarna het wordt behandeld en vervolgens kan worden vastgesteld door de raad.

Verloopt alles volgens planning, dan start de verkoop in juni 2023. In het eerste kwartaal van 2023 delen we meer informatie over de woningen, zoals schetsimpressies, kenmerken van de verschillende woningtypes en informatie over het verkoopproces.

Naamsverandering: KlokGroep wordt Van de Klok
Er komt een naamsverandering aan binnen onze organisatie. Voor jou heeft dit geen gevolgen, maar we informeren je er graag over. Vanaf 1 januari 2023 zal de naam van onze moedermaatschappij KlokHolding veranderen in KlokGroep. Onze Nijmeegse dochtervestiging draagt nu de naam KlokGroep. Dit betekent dus dat wij ook een nieuwe naam krijgen: het huidige KlokGroep gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam Van de Klok. Wil je meer weten over deze wijzigingen, bekijk dan via onderstaande button de uitleg en animatie op onze website.

Over onze naamsverandering