bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Eerste appartementen binnenkort in verhuur!

27 januari 2023

In dit artikel lees je meer over de verhuur van de eerste appartementen, die begin februari start.

De transformatie van het hoofdgebouw in Vijverhof is in volle gang. In de Zuidvleugel komen 40 tweekamer-appartementen. Vastgoedondernemer Newomij is eigenaar van deze appartementen. Hieronder lees je meer over de verhuur van deze appartementen die begin februari start.

Ter info: de 32 sociale huurappartementen in de Noordvleugel van het hoofdgebouw gaan naar verwachting rond april 2023 in verhuur via woningcorporatie Oosterpoort. Deze appartementen zullen worden aangeboden via Entree (www.entree.nu). In een volgende nieuwsbrief ontvang je meer informatie over deze sociale huurappartementen in de Noordvleugel.

Over de huurappartementen in de Zuidvleugel
Alle appartementen zijn 53 m² groot. Hierboven zie je enkele impressies en hieronder een plattegrond. Op de begane grond bevindt zich de centrale entree en in de kelder vind je de bergingen (alleen vrije sector) en gezamenlijke fietsenstalling. In het oog springen de 8 appartementen met een fijn terras. De appartementen met balkon vind je op de 4 verdiepingen van de zuidvleugel in het voormalig hoofdgebouw. Parkeren doe je dichtbij op het parkeerterrein. De appartementen zijn duurzaam, gasloos en beschikken over energielabel A++.

Huurprijzen
De huurprijzen variëren van € 808,- tot € 980,- per maand exclusief servicekosten.

Start verhuur
De verhuur van de appartementen in het voormalig hoofgebouw start begin februari 2023. Heb jij interesse in het huren van een van de appartementen? Dan kun je je vanaf begin februari inschrijven via een aparte website. Binnenkort ontvang je hiervoor de benodigde informatie.

Voor het inschrijven van een woning in het voormalig hoofdgebouw dien je onder andere de volgende documenten aan te leveren:

  • Geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs);
  • Werkgeversverklaring;
  • 3 loonstroken;
  • Bankafschrift van loonstortingen afgelopen 3 maanden;
  • Hypotheekverklaring / verhuurdersverklaring.

Voor zelfstandigen gelden andere inkomensberekeningen of voorwaarden en deze worden per individueel geval beoordeeld. Je kunt hier de huurvoorwaarden bekijken waaraan iedere huurder moet voldoen.

Tot slot
Newomij is de eigenaar van de 40 huurappartementen. De verhuur verloopt via Hans Janssen Garantiemakelaars. Voor vragen over de verhuur kun je mailen naar nieuwbouw@hansjanssen.nl of bellen naar 024 679 0921.