bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

DromenLab

20 mei 2021

KlokGroep wil graag van bewoners en belanghebbenden weten hoe zij De Vijverhof in de toekomst zien. Hoe zorgen we voor verbinding met de omliggende wijken? Hoe maken we een fijne plek van en voor mensen uit de omgeving? Aan welke voorzieningen op het terrein is behoefte? Wat vinden de toekomstige bewoners belangrijk in en om hun woning?

Om aan te sluiten op de online inspiratiesessies van december jl. organiseert KlokGroep samen met De Plekkenmakers een DromenLab. Van maandag 31 mei t/m zaterdag 5 juni 2021 kan iedereen in deze periode zijn of haar dromen delen via www.vijverhofbergendal.nl/dromenlab. Of denk actief mee over de toekomst van het terrein op 5 juni tussen 10.00 uur en 16.00 uur buiten bij het oude restaurantgedeelte van de hoofdingang van De Vijverhof (uiteraard volgens de juiste Covid-19 voorzorgsmaatregelen).

Bewoners van het terrein, omwonenden, inwoners van de gemeenten Berg en Dal en Nijmegen, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters, jong en oud, iedereen is van harte welkom om mee te denken over de toekomst van het terrein. We horen graag uw wensen en dromen!

Meedoen kan door:

  • Fysiek langs te komen op 5 juni 2021 tussen 10.00 uur en 16.00 uur buiten bij het oude restaurantgedeelte van de hoofdingang van De Vijverhof waar je (uiteraard volgens de juiste Covid-19 voorzorgsmaatregelen) wordt uitgedaagd om mee te denken over de toekomst van het terrein.
  • Online door  HIER  te klikken. 
  • De Dromenkaart, die huis aan huis wordt verspreid, in te vullen en in de brievenbus te posten bij het oude restaurantgedeelte van de hoofdingang van De Vijverhof of af te geven op 5 juni tijdens de DromenLab.

Alle dromen en inzichten die het DromenLab opbrengt, dragen bij aan een beter en duurzamer ontwerp, ook merkbaar als meerwaarde voor de directe omgeving.

DromenLab - een initiatief van de Plekkenmakers - is een interactieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. De Plekkenmakers strijken met hun lab neer op het terrein van De Vijverhof en dagen met reuring en publiciteit inwoners uit om ideeën te spuien en wensen voor of zorgen over de toekomst van het terrein te delen.