bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De koopwoningen van Vijverhof

21 februari 2023

In dit bericht lees je over de koopwoningen van Vijverhof, die naar verwachting richting het eind van de zomer in verkoop gaan. Ook kun je via een woonwensen-enquête aangeven wat jij belangrijk vindt op het gebied van wonen, wijk en meer.

Over de koopwoningen
Vijverhof biedt een divers aanbod koopwoningen: van compactere starterswoningen en levensloopbestendige woningen (met een badkamer en slaapkamer op de begane grond) tot riante twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen. Zo wordt Vijverhof een gevarieerde wijk met voor iedere woonwens een passende woning!

In maart verwachten we de eerste woningschetsen te kunnen delen, zodat je een beeld krijgt van de fraaie uitstraling. De woningen zullen mooi aansluiten bij de natuurrijke omgeving. Denk aan houten gevelelementen en veranda’s voor een goede verbinding tussen woning en groene omgeving.

Impressie groene wijk + omgeving (koopwoningen blauw, huurappartementen geel)

De planning: zomer in verkoop
Het ontwerpbestemmingsplan heeft de afgelopen weken ter inzage gelegen. Naar verwachting wordt het bestemmingsplan in mei/juni vastgesteld en we hopen dat het rond augustus onherroepelijk is.

Verloopt alles volgens planning, dan start de verkoop van de woningen tegen het eind van de zomer! Uiteraard houden we je via deze website en de nieuwsbrief op de hoogte van de planning.

Enquête: wat zijn jouw woonwensen?
Zie jij jezelf al heerlijk wonen in Vijverhof, dan zijn we benieuwd wat jouw woonwensen zijn. Daarom hebben we een enquête opgesteld. Zo leren we de behoeften beter kennen en kunnen we hier waar mogelijk rekening mee houden. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Het invullen is binnen enkele minuten gedaan. Alvast bedankt!

Naar de enquête

De huurappartementen
De inschrijfperiode van de 40 tweekamer-huurappartementen in de Zuidvleugel van het hoofdgebouw is inmiddels verstreken.

De 32 sociale huurappartementen in de Noordvleugel van het hoofdgebouw gaan naar verwachting in april in verhuur via woningcorporatie Oosterpoort. Deze appartementen van circa 53 m2 zullen worden aangeboden via Entree (www.entree.nu).