bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de eerste woningschetsen!

11 mei 2023

Mooi nieuws: we kunnen de ingekleurde woningschetsen van Vijverhof met je delen! Deze impressies geven een goed beeld van de verschillende types koopwoningen en van de groene wijk.

Wonen in een groene oase
Zoals te zien is op de schetsen hierboven, sluiten de woningen mooi aan bij de bosrijke omgeving. Bijvoorbeeld door de toepassing van houten gevelelementen en veranda’s voor een goede verbinding tussen binnen en buiten. Woon je straks in Vijverhof, dan geniet je iedere dag van de unieke natuurrijke omgeving zodra je uit het raam kijkt of de deur uitstapt!

Dit is de planning
Naar verwachting start de (voor)verkoop van de 48 woningen in de loop van de zomer. Via deze website en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de actuele planning. De komende periode delen we meer informatie over de verschillende woningtypes en over het inschrijf- en toewijzingsproces. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en ben je straks helemaal klaar voor de start verkoop!

Enquête: wat zijn jouw woonwensen?
De woonwensen-enquête die we onlangs via de nieuwsbrief verstuurden is al door veel geïnteresseerden ingevuld: bedankt hiervoor! Heb jij de enquête nog niet ingevuld, maar wil je graag jouw woonwensen doorgeven? Je kunt de enquête nog steeds invullen via onderstaande link.

Naar de enquête

Over de huurappartementen
Er zijn nog enkele huurappartementen beschikbaar in de Zuidvleugel van het hoofdgebouw. Op deze Funda-pagina lees je meer over deze appartementen en over het inschrijfproces.

De sociale huurappartementen in de Noordvleugel van het hoofdgebouw worden verhuurd via woningcorporatie Oosterpoort en zullen naar verwachting voor de zomer worden aangeboden via Entree (www.entree.nu). Op deze pagina van Oosterpoort lees je meer over de appartementen. Onderaan de pagina kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je bericht ontvangt wanneer de appartementen in verhuur gaan.