bus auto fiets
Menu

Locatie Vijverhof

Vijverhof wordt een prachtige woonbuurt in Berg en Dal. ‘Wonen in het groen’ staat centraal bij Vijverhof, met veel groen in de wijk en zichtlijnen naar de bosrijke omgeving. Hieronder lees je meer over de fraaie locatie en omgeving!

Over Vijverhof in Berg en Dal

Vijverhof ligt in Berg en Dal: één van de mooiste gemeenten die Nederland rijk is. Tussen Maas en Waal, met prachtige landschappen en een rijke historie. Tegelijkertijd sta je vanuit Vijverhof binnen 10 minuten in hartje Nijmegen!

  • Groen wonen

    Berg en Dal is een fusiegemeente van de voormalige gemeenten Ubbergen, Millingen aan de Rijn en Groesbeek. Gelegen aan de Rijn en de Waal, de Ooijpolder, de stuwwal en de Groesbeekse heuvels vormt Berg en Dal het Nationaal Landschap “de Gelderse Poort”. Als natuurliefhebber kun je hier je hart op. De hoogteverschillen – waar Berg en Dal zijn naam aan dankt – leveren mooie vergezichten op.

  • Nijmegen dichtbij

    Vijverhof ligt in het groene Berg en Dal, met het geliefde Nijmegen-Oost op steenworp afstand. Met de fiets, auto of bus ben je hier binnen enkele minuten. In Nijmegen-Oost vind je veel voorzieningen: van supermarkten en scholen tot gezellige cafés en hippe restaurants. Ook de voorzieningen van Nijmegen-Centrum liggen dichtbij: hier ben je binnen 10 minuten!

  • Gunstige ligging

    Woon je in Vijverhof, dan kun je iedere dag heerlijk struinen en tot rust komen in de omliggende natuur en kinderen kunnen op ontdekkingstocht in het bos. Niet voor niets is Berg en Dal in 2020 tot wandelgemeente van het jaar! Naast Nijmegen-Oost en -Centrum liggen ook Beek-Ubbergen, het Radboud UMC en de Sint Maartenskliniek in de buurt.

Afstand tot belangrijke punten

Hieronder zie je de reistijd vanaf Vijverhof in minuten met de fiets, auto en openbaar vervoer.

Naar
Nijmegen-Oost 4 3 9
Nijmegen-Centrum 10 8 16
Supermarkt 6 4 9
Basisschool 4 3 8
Radboud Universiteit / UMC 10 9
Sint Maartenskliniek 5 3 9
Beek-Ubbergen 10 5 13

Hotspots in de buurt van Vijverhof

Park Tivoli
1

Park Tivoli

Dit leuke attractiepark in Berg en Dal heeft 30 attracties en speeltoestellen, voor zowel de jongste kinderen als de iets oudere kinderen. Maar ook volwassenen kunnen zich vermaken, zoals op de midgetgolfbaan of met de Playstations die staan opgesteld.

Afrika Museum
2

Afrika Museum

Een bijzonder museum in Berg en Dal, volledig gewijd aan Afrikaanse kunst en cultuur. Zowel binnen in het museum als erbuiten is van alles te ontdekken, waarbij er buiten wandelroutes zijn die je langs nagebouwde Afrikaanse dorpjes en beelden leiden.

Nijmegen
3

Nijmegen

Vanuit Vijverhof sta je binnen 10 minuten in het centrum van Nijmegen! Hier worden warenhuizen afgewisseld met unieke boetiekjes. Geniet in de zomer op een terrasje en dompel je in de winter onder in het huiskamergevoel van één van de vele cafés.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor 

de nieuwsbrief!

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws