bus auto fiets
Menu

Jouw hypotheek helder

Heb jij je financiële mogelijkheden helder? Je kunt je laten adviseren bij een hypotheekadviseur naar keuze. Daar kun je ook een financiële check aanvragen, waarmee je op basis van jouw persoonlijke situatie een goed beeld krijgt van je mogelijkheden.

Vooraf zekerheid

met een financiële check

Wil jij weten tot welk bedrag jij een woning kunt kopen? Wij adviseren je om een financiële check aan te vragen, zodat je vooraf weet wat je jouw mogelijkheden zijn. Met een financiële check vergroot je jouw kansen, want je toont aan dat je de woning van jouw voorkeur écht kunt aankopen!

Een voorbeeld van een financiële check is de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken & Verzekeringen. Op basis van jouw situatie krijg je een helder beeld van jouw financiële mogelijkheden. LIV Hypotheken & Verzekeringen kent het project Vijverhof goed en is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken, zodat ze jou uitstekend kunnen adviseren!

Waarom een financiële check?

De voordelen op een rij:

 • Jouw mogelijkheden helder

  Jouw mogelijkheden helder

 • Streepje voor bij toewijzing reserveringsovereenkomst / woning

  Streepje voor bij toewijzing reserveringsovereenkomst / woning

 • Zekerheid van soepele financiering van je nieuwe woning

  Zekerheid van soepele financiering van je nieuwe woning

 • Korter - of zelfs geen - financieringsvoorbehoud nodig

  Korter - of zelfs geen - financieringsvoorbehoud nodig

Aankoop uit eigen vermogen

Kun je de woning waarop je inschrijft uit eigen middelen financieren, dan heb je geen financiële check nodig. In dat geval kun je hieronder de verklaring ‘Aankoop uit eigen vermogen’ downloaden en uploaden bij bij start (voor)verkoop.

Heb je ingeschreven met een verklaring ‘Aankoop uit eigen vermogen’ en ga je uiteindelijk over tot aankoop van een woning, dan vervalt de ontbindende voorwaarde ‘voorbehoud financiering’ in de aannemingsovereenkomst.

LIV Hypotheken Teamfoto

Financiële stappen bij nieuwbouw

We proberen de verwachte woningprijzen altijd ruim voor de start verkoop te delen. Zo kun je vast nagaan of de woning(en) van jouw voorkeur binnen budget liggen. Dit kan met een financiële check of online, zoals met deze rekentools van LIV Hypotheken & Verzekeringen.

Ga je over tot aankoop van een nieuwbouwwoning, dan heb je meestal 2 adviesgesprekken bij je hypotheekadviseur over de financiering:

 • Oriënterend gesprek. Is er een woning aan jou toegewezen? Dan heb je een oriënterend gesprek voordat je de woning definitief koopt. Zo krijg je inzicht in de mogelijkheden en details van de aankoop;
 • Officiële hypotheekaanvraag. Heb je de woning gekocht en de koopovereenkomst ondertekend, dan worden in dit gesprek alle gegevens in orde gemaakt en kies je de gewenste hypotheekvorm en looptijd.

Hiernaast zie je het team van LIV Hypotheken & Verzekeringen. Klik hieronder om meer te lezen en een vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Vraag een gesprek aan

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws