bus auto fiets
Menu

Alle woningen onder optie

Na de succesvolle voorverkoop in juli – met ruim 300 inschrijvers – heeft de makelaar de afgelopen periode optiegesprekken gevoerd met de geselecteerde kandidaten. Zij hebben een reserveringsovereenkomst getekend, wat ze het eerste recht op aankoop geeft. Dat betekent dat alle 48 koopwoningen onder optie staan, zoals ook aangegeven op de kavelkaart.

Inmiddels zijn de verkoopstukken definitief. De makelaar bespreekt deze stukken de komende periode met de kandidaten die een reserveringsovereenkomst hebben. Zij kunnen vervolgens overgaan tot aankoop en het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst.

Mochten er toch nog woningen beschikbaar komen, dan laten we dit weten via deze website en de nieuwsbrief, en geven we aan hoe hierop kan worden ingeschreven.

Vijverhof ademt groen

Vijverhof wordt een prachtige en unieke woonbuurt in Berg en Dal. Bij Vijverhof staat ‘Wonen in het groen’ centraal, met veel natuur in de wijk en zichtlijnen naar de bosrijke omgeving die je zo inloopt. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in hartje Nijmegen! De perfecte combinatie van schitterende natuur én de stad vlakbij!

Vijverhof biedt 48 gevarieerde koopwoningen: van rijwoningen en levensloopbestendige woningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen passen mooi in de natuurrijke omgeving. Denk aan de toepassing van lichte gevelkleuren, natuurlijke gevelmaterialen zoals hout en veranda’s die zorgen voor een goede verbinding tussen binnen en buiten. Welkom in Vijverhof!

Heerlijk wonen in Vijverhof:

 • Natuurlijke omgeving

  Natuurlijke omgeving

 • Ruim opgezette en groene wijk

  Ruim opgezette en groene wijk

 • Woningen met natuurlijke look

  Woningen met natuurlijke look

 • Alle voorzieningen dichtbij

  Alle voorzieningen dichtbij

 • Snel in hartje Nijmegen!

  Snel in hartje Nijmegen!

Bekijk hier de impressies van Vijverhof!

Vogelvlucht Vv 01 Small

Een groene parel

Stel je eens voor: een heerlijke nieuwe woonplek die harmonieus opgaat in de natuurlijke omgeving. Dat is wat Vijverhof jou biedt! In deze unieke wijk liggen de woningen prachtig te midden van het groen. Door de ‘groene vingers’ die door de wijk lopen geniet je van alles om je heen; of dat nu de vogels en de vlinders zijn, de heerlijk geurende bloemen voor je huis, de prachtig verkleurende bladeren in de herfst of de mensen met wie je deze fantastische woonplek deelt.

Meld je nu aan en blijf op de hoogte

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail
Aanvinken wat van toepassing is

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Update

Verkoop start begin september

De 48 woningen van Vijverhof zijn in de voorverkoop. De toewijzing voor de reserveringen is geweest. Schrijf je in en wellicht woon jij binnenkort in een van deze mooie woningen in Berg en Dal.

Woningaanbod