bus auto fiets
Menu

De koopwoningen van Vijverhof

Op dit moment zijn wij bezig met de verkoopvoorbereiding van de 48 grondgebonden koopwoningen. Op de afbeelding hieronder kun je zien welke woningtypes er komen. Als alles volgens planning loopt, dan start de (voor)verkoop in de zomer van 2023! 

Het woningaanbod bestaat uit:

14 tussenwoningen. Bij de tussenwoningen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Frans balkon of veranda voor extra verbinding tussen binnen en buiten.

10 hoekwoningen. Er komen standaard hoekwoningen, maar ook varianten met een veranda of een garage en parkeerplek op eigen terrein.

7 rijwoningen onder NHG-grens. Deze woningen aan de oostkant van de wijk hebben een bijzondere uitstraling doordat de gevel van de begane grond wit is en de verdiepingen een mooie houten look hebben. Zo gaan de woningen mooi op in de omliggende natuur.

4 levensloopbestendige woningen. Dit woningtype beschikt over een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Door de grote dakkapel is de verdieping extra ruim en licht. In de ruime berging kunnen (elektrische) fietsen en overige spullen worden gestald.

10 twee-onder-een-kapwoningen. De tweekappers beschikken over een garage en een parkeerplek op eigen terrein. Door de grote ramen is de woonkamer / open keuken heerlijk licht. Je kunt kiezen voor de variant met een erker of een fijn Frans balkon.

3 vrijstaande woningen. De riante vrijstaande woningen worden echte blikvangers in de wijk. Woon je hier, dan geniet je iedere dag van de rust en ruimte in en rondom je woning. De vrijstaande woningen hebben 3 volwaardige woonlagen, een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Planning

  • Mei 2023: eerste woningschetsen online

    Mei 2023: eerste woningschetsen online

  • Juni/juli 2023: extra woninginformatie online

    Juni/juli 2023: extra woninginformatie online

  • Zomer 2023: start (voor)verkoop

    Zomer 2023: start (voor)verkoop

Bekijk hieronder het gevarieerde woningaanbod (klik voor grotere versie)

Bekijk hier de film van Vijverhof.

Klik hier
Istock 493511645

Duurzaam en fijn wonen

Compleet en duurzaam opgeleverd
Kies je voor Vijverhof, dan kies je voor een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming, uitstekende isolatie en zonnepanelen op het dak. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je in je woongenot – door het prettige binnenklimaat – én op je energienota! Ook worden alle woningen opgeleverd met een fraaie keuken en badkamer.

Behoud van het groene karakter

Bij Vijverhof zorgen we voor behoud en versterking van het groene karakter van deze bijzondere plek. Met een gevarieerde beplanting die de biodiversiteit van de plek verbetert. Bij de nieuwe woningen staan energieneutraliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Qua uitstraling zullen de woningen mooi passen in de natuurrijke omgeving. Denk aan warme kleuren, veel lichtinval en een goede verbinding met het groen in de wijk en de omliggende natuur.

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws