bus auto fiets
Menu

Prachtig groen wonen in Berg en Dal

In Vijverhof kom je iedere dag heerlijk tot rust in de unieke natuur van Berg en Dal. Gelegen aan de Rijn en de Waal, de Ooijpolder, de stuwwal en de Groesbeekse heuvels vormt Berg en Dal het Nationaal Landschap “de Gelderse Poort”. De hoogteverschillen – waar Berg en Dal zijn naam aan dankt – leveren mooie vergezichten op.
Niet voor niets is Berg en Dal in 2020 tot wandelgemeente van het jaar!

Vogelvlucht Vv 01 Small

Vijverhof: een unieke woonwijk met een groen karakter

Bij Vijverhof behouden én versterken we het groene karakter van deze prachtplek. Met gevarieerde beplanting die de biodiversiteit van de plek verbetert, door groendaken en met groene wadi’s die door de wijk meanderen, waarin regenwater wordt opgevangen en planten kunnen groeien.

Vijverhof is ingericht als een bospark met een open, landschappelijke sfeer. De natuurlijke uitstraling van het omringende bos loopt door de wijk heen en het groene landschap loopt letterlijk door tot aan de woninggevels. Hier woon je uniek en geniet je iedere dag weer van de natuur en de rust om je heen!

Bekijk

de woningen
Bnr 1 Tm 5 Ext 10 Small

Warme, natuurlijke materialen

De woningen hebben een natuurlijke uitstraling, met gemêleerd metselwerk in lichte tinten en natuurlijke gevelmaterialen zoals hout. Voor de daken en kozijnen is gekozen voor een donkerdere kleur als contrasterend accent. Zo ontstaat een ongekend gevoel van klasse en een prachtige aansluiting bij de groene omgeving.

Plek voor ontmoeting

Ontmoeting in de wijk versterkt de sociale samenhang en het woongenot. Daarom krijgen de bewoners bij Vijverhof de mogelijkheid om samen invulling te geven aan een centraal gelegen voorzieningenhart. Denk aan een gezamenlijke moestuin om zelf groente te verbouwen, of een thee- en koffiehuis waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Bij Vijverhof kunnen de toekomstige bewoners hier naar wens invulling aan geven!

Update

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn verkocht!

De 48 woningen van Vijverhof zijn inmiddels verkocht. Inmiddels zijn er 48 gelukkige kopers die binnenkort in Vijverhof mogen gaan wonen!

Nieuws